«Τα παιδιά είναι δικά μου» λέει ο άνδρας απ’ το σκάφος – ΕΛ.ΑΣ: Οι δίδυμες δεν ήταν στη βάρκα

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη το δράμα της οικογένειας Φιλιπποπούλου, μίας από εκείνες που αναζητούν αγαπημένα τους πρόσωπα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος αναγνώρισε σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού τα 9χρονα δίδυμα κοριτσάκια του, Σοφία και Βασιλική, την ώρα που αποβιβάζονταν από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας. Έκτοτε, όμως, δεν έχει καταφέρει να τα εντοπίσει. Δίπλα στα κοριτσάκια διακρίνεται ένας άνδρας με μούσι και ο πατέρας των παιδιών απηύθυνε έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του ή με τη αστυνομία.

Τελευταία εξέλιξη στο θρίλερ είναι πως ο πατέρας, επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία και τον ενημέρωσαν πως έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα που διακρίνεται στο βίντεο με τα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας και φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως τα παιδιά που στέκονταν δίπλα του ήταν τα δικά του.

Τα 9χρονα κοριτσάκια ήταν μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους, τον 74χρονο Φίλιππο Φιλιππόπουλο και την 61χρονη Σοφία Φιλιπποπούλου, το απόγευμα της Δευτέρα, όταν η πύρινη λαίλαπα σάρωσε την Ανατολική Αττική.

ΕΛ.ΑΣ: Τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται δεν ήταν στην βάρκα

Δεν έχουν καμία σχέση με τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται τα δύο παιδιά που εμφανίζονται σε βίντεο μέσα σε βάρκα διάσωσης, αμέσως μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας με το μούσι που συνόδευε τα παιδιά βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Τα παιδιά που είχε μαζί του στη βάρκα ήταν τα δυο δικά του και τα δυο παιδιά της κουμπάρας του.

Έτσι λοιπόν οι δύο δίδυμες οι οποίες ήταν με τον παππού τους και την γιαγιά τους για παραθέρισμα στην περιοχή, θεωρούνται αγνοούμενες.