Το θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια 9 ετών που δεν μπορούν να εντοπιστούν

Πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο ήταν αγνοούμενο, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για δίδυμα (ετεροζυγωτικά) κοριτσάκια, ηλικίας 9 ετών, τα οποία βρίσκονταν στο Μάτι την ώρα της τραγωδίας, μαζί με τους παππούδες τους.

Πρόκειται για μία πολύ περίεργη ιστορία, καθώς, όπως ανέφερε ο πατέρας τους στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στην σύνδεση του σταθμού από το δημαρχείο της Ραφήνας, ενώ τα κορίτσια του ήταν στην λίστα των αγνοουμένων μαζί με τους γονείς του, και αφού ο ίδιος προέβη μαζί με τη σύζυγό του σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να εντοπίσει παιδιά και γονείς είτε σε νοσοκομεία είτε στο νεκροτομείο του Γουδίου, αναγνώρισε σε βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha τα δίδυμά του.

Ενώ λοιπόν όλα δείχνουν ότι τα 9χρονα κορίτσια είναι εν ζωή, καθώς ο πατέρας τα αναγνώρισε να κατεβαίνουν σώα στο λιμάνι της Ραφήνας, δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά.

Ο πατέρας απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις λιμενικές αρχές και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Πολίτης που τηλεφώνησε στον σταθμό ανέφερε ότι είδε το μεσημέρι τα δύο κορίτσια να τρώνε παγωτό στην πλατεία της Ραφήνας.

Στον ΣΚΑΪ τηλεφώνησε και ο ιδιοκτήτης του καϊκιού επιβεβαιώνοντας ότι μετέφερε με το πλοιάριό του τέσσερα μικρά παιδιά (κάτι που διαφαίνεται και στο σχετικό βίντεο), επιφυλασσόμενος ωστόσο για το αν ο πατέρας τα έχει αναγνωρίσει ορθώς στο βίντεο.

Τα κορίτσια ονομάζονται Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ το λιμενικό δεν έχει στις λίστες του τα ονόματα των κοριτσιών, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν συγκεντρωτικές λίστες.

Το θρίλερ για τα δίδυμα συνεχίζεται, ενώ η τύχη των γονέων του κ. Γιάννη Φιλιππόπουλου παραμένει άγνωστη.

Οι παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζουν τα μικρά κορίτσια με τους παππούδες τους.