Κάποιοι πλήρωσαν για το φόνο του παιδιού μου, λέει ο πατέρας της Ζέμπερη - Ψάχνει τον δολοφόνο

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε από τον 58χρονο δράστη, ο οποίος, ενώ αρχικά ομολόγησε το έγκλημά του, στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι τον πλήρωσαν να τη σκοτώσει. Λίγο αργότερα ανασκεύασε και είπε ότι δεν τη σκότωσε αυτός. Όμως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο, που τον καταδίκασε σε δις ισόβια.

Σχετικά με το σενάριο της πληρωμένης δολοφονίας ο καταδικασθείς κατονόμασε γνωστό δικηγόρο, ισχυριζόμενος ότι η συμφωνία ήταν να τραυματίσει την εφοριακό, ώστε να μείνει εκτός υπηρεσίας για 3 – 4 μήνες.

Περιγράφοντας τη σκηνή στο νεκροταφείο ανέφερε: «Έβγαλα το μαχαίρι. Έβαλα δύναμη, την έκοψα στο χέρι, την τραυμάτισα και στο πρόσωπο. Τραβώντας την τσάντα στη διάρκεια της πάλης, η κοπέλα έπεσε πάνω μου. Ακούμπησε το κούτελο της, γυρνά με κοιτά σηκώνεται και φεύγει. Έφυγα κι εγώ μετά την άκουσα να φωνάζει, «αστυνομία», «βοήθεια». Από την τσάντα πήρα το κινητό και 5 ευρώ. Πέταξα το μαχαίρι και την μπλούζα και πήγα στο μαγαζί του Πακιστανού που μου είχαν υποδείξει να αφήσω το κινητό. Μου έδωσε 20 ευρώ, πήρα ηρωίνη και γύρισα σπίτι».

«Ο Σ. λέει αλήθεια»

Και μπορεί να μην έπεισε το δικαστήριο, ωστόσο, κατάφερε να πείσει τον πατέρα της αδικοχαμένης εφοριακού, που αποκάλυψε ότι έχει προσλάβει ανθρώπους για να ψάξουν την υπόθεση και να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο της κόρης του.

«Αλήθεια λέει. Είχε πρόβλημα ο Σ. με την Δώρα; Κάθε μέρα κλέβουν 100 τσάντες, είδες κανέναν να σκοτώνει; Παίρνει την τσάντα και φεύγει. Τον πλήρωσαν να την σκοτώσει. Ο Σ. λέει αλήθεια, τον πλήρωσαν. Για αυτό και καλώ τους εισαγγελείς, τους δικαστές να ψάξουν πίσω από τον Σ. Δεν θα αφήσω πέτρα να μην σηκώσω αν δεν βρω ποιος σκότωσε το παιδί», τόνισε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Antenna.