Εικόνες σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα - Βρέφος 13 μηνών έχασε τη ζωή του (Βίντεο)

Ανείπωτη τραγωδία στα Τρίκαλα με τον θάνατο ενός 13 μηνών αγοριού, σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες Κυριακή το μεσημέρι.

Στο αμάξι επέβαινε μία πενταμελής οικογένεια: οι γονείς με τα 3 παιδιά τους. Το 13μηνών αγοράκι, έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα κοντά στο χωριό Κοτρώνι, του δήμου Πύλης. Και οι πέντε εκτοξεύτηκαν έξω από το όχημα, που έγινε σμπαράλια.

Το σημείο που σημειώθηκε η εκτροπή του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου και η πτώση του σε απότομη πλαγιά, είναι στην είσοδο του χωριού.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν μιλώντας στο trikalaola.gr πως άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και νόμισαν πως είχε σπάσει κάποιος πλάτανος. Όμως όταν άκουσαν τις φωνές των τραυματιών, πλησίασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Το ζευγάρι και τα δύο κορίτσια κατάφεραν, αν και τραυματίες να αναρριχηθούν και να καθίσουν στις ταβέρνες μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν.

Ιδιώτες γιατροί που έτυχε να είναι στον τόπο της τραγωδίας, πλησίασαν τους τραυματίες και διαπίστωσαν και τον θάνατο του μικρού παιδιού που ήταν ακαριαίος.

Το σημείο όπου έφυγε από τη στροφή το μοιραίο αυτοκίνητο, υπάρχουν σημάδια με την πορεία του, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο του trikalaola.gr

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Πύλης και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Πιο βαριά τραυματισμένη είναι η σύζυγος του 45χρονου, ενώ λιγότερο είναι ο 45χρονος και τα δύο κορίτσια του ζευγαριού, ένα 10χρονο και ένα 13χρονο.

Στην κάμερα μιλά επίσης και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας από το Περτούλι, που είχε γευματίσει η οικογένεια πριν το τραγικό συμβάν και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τους είδε από κοντά.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν ότι άργησαν να έρθουν τα ασθενοφόρα. Όμως, την ώρα του τροχαίου συμβάντος, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εδρεύει στο Κ.Υ. Πύλης, παραλάμβανε έναν ασθενή που είχε πάθει ηλεκτροπληξία και τον μετέφερε στο Γ.Ν. Τρικάλων.

Έτσι, το κέντρο του ΕΚΑΒ έστειλε ασθενοφόρο από Τρίκαλα που απέχει 30 χλμ. Στην αρχική κλήση αναφερόταν πως ήταν τραυματίας μία γυναίκα. Μετά το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε έναν καταιγισμό  τηλεφωνημάτων για την κατάσταση που επικρατούσε, αλλά κανένας δεν έδινε τις σωστές πληροφορίες για να κινηθεί αναλόγως. Για την μεταφορά των τραυματιών και του νεκρού παιδιού, χρειάστηκαν να μετακινηθούν 3 ασθενοφόρα.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο και τις φωτογραφίες.