Παλλήνη: Άγρια δολοφονία συνταξιούχου αστυνομικού σε ταβέρνα που διασκέδαζε- Τον γάζωσαν με σφαίρες

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός δολοφονήθηκε άγρια χθες το βράδυ στην Παλλήνη από άγνωστους.

Ο 57χρονος διασκέδαζε με την παρέα του σε ταβέρνα επί της οδού Αιόλου. Στο τέλος της βραδιάς, γύρω στις 2 τη νύχτα, κατευθύνθηκε με τους φίλους του στο πάρκινγκ. Εκεί του είχαν στήσει ενέδρα οι δράστες και τον πυροβόλησαν 5 φορές.

Ο 57χρονος αιμόφυρτος μπήκε μέσα στην ταβέρνα και ζήτησε βοήθεια. Ο ένας από τους δράστες τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε ξανά από κοντινή απόσταση. Ύστερα εξαφανίστηκε με τον συνεργό του.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε υπηρετήσει σε μάχιμες υπηρεσίες, στη Δίωξη Ναρκωτικών και στα ΕΚΑΜ και οι αστυνομικοί ερευνούν το παρελθόν του και τυχόν διαφορές του με ανθρώπους της παρανομίας. Το 2007 είχε ζητήσει να αποστρατευτεί και από τότε εργαζόταν στη φύλαξη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Αίσθηση προκαλεί στους αστυνομικούς ότι οι δράστες δεν απέσπασαν από το θύμα σημαντικό χρηματικό ποσό που είχε πάνω του.