Σπαραγμός στην κηδεία του 16χρονου που έχασε τη ζωή του για μια selfie (φώτος)

Το τελευταίο αντίο λένε είπαν σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στον άτυχο 16χρονο Κωνσταντίνο, που έχασε τη ζωή του όταν ανέβηκε σε βράχο για να βγάλει μια selfie.

Πάρα πολλοί συμμαθητές του με λουλούδια στα χέρια και φορώντας ασπρόμαυρα βρέθηκαν στην εκκλησία για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο Κωνσταντίνο.

Το χρονικό

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο άλσος Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ο μαθητής της πρώτης τάξης του Λυκείου, μαζί με τους φίλους του, είχε πάει στο πάρκο, κάτι που έκαναν καθημερινά.

Ο 16χρονος Κωνσταντίνος θέλησε να βγάλει μία selfie φωτογραφία από το ύψος που είχε ανέβει με την παρέα του, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο κενό.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και άνδρες της αστυνομίας. Ο νεαρός μεταφέρθηκε έχοντας ακόμα τις αισθήσεις του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ωστόσο η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.