Νέα Σμύρνη: Ψάχνουν εξονυχιστικά τη γειτονιά που βρέθηκε το νεκρό βρέφος - Πού στρέφονται οι έρευνες

Συγκλονίζει η υπόθεση του νεκρού νεογέννητου βρέφους, το οποίο βρέθηκε χθες στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν εξονυχιστικά τις γύρω πολυκατοικίες καθώς εικάζεται ότι ο δράστης δεν είναι ένοικος του κτιρίου, στον ακάλυπτο του οποίου βρέθηκε το αγοράκι.

Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα πήραν κατάθεση από όλους όσους μένουν στην πολυκατοικία της οδού Πριγκιπονήσσων, ενώ εξετάζονται και οι όποιες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να «ανιχνευθούν» ύποπτες κινήσεις.

Οι γείτονες, όπως είναι φυσικό, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα νεογέννητο μωράκι, το οποίο πετάχτηκε τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο του!

Μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνουν έκπληκτοι, όπως είναι φυσικό από το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ υποστηρίζουν πως αποκλείεται ο δράστης να είναι κάτοικος της γειτονιάς.

Το αγοράκι φαίνεται να βρήκε μια καθαρίστρια, που ενώ έκανε την δουλειά της εντόπισε το άψυχο κορμάκι του κάτω από ένα φαράσι. Το θέαμα αυτό προφανώς και την σόκαρε, κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία και την ανέκρινε.