Βουτιά στο κενό για 54χρονο στον Βόλο - Δεν άντεχε τους πόνους της αρρώστιας του

Επειδή δεν άντεχε άλλο τους αφόρητους πόνους που του προκαλούσε η ασθένειά του, έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας ο 54χρονος άνδρας στον Βόλο, πηδώντας από τον 3ο όροφο του διαμερίσματός του.

Πρόκειται για τον τον 54χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό Αχιλλέα Παπαθανασίου ο οποίος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στις 8.30 περίπου το βράδυ της Τρίτης ακούστηκαν κάποιες φωνές από το διαμέρισμα της οδού Ρήγα Φεραίου – Σπυρίδη όπου διέμενε ο 54χρονος.

«Αχιλλέα… Αχιλλέα» φώναζαν η μητέρα και η αδερφή του, τις οποίες προφανώς είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του και οι οποίες προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου όμως και με τις ίδιες να φωνάζουν «Όχι! Όχι!» ο 54χρονος έκανε μια βουτιά και το αποστεωμένο σώμα του κατέληξε στο οδόστρωμα της οδού Σπυρίδη στον Βόλο.

Παραμένοντας ωστόσο ψύχραιμοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ο τραυματισμός του ήταν τόσο βαρύς που παρά την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες Αχιλλέας Παπαθανασίου δίδασκε σε σχολεία στην Αθήνα και είχε επιστρέψει στον Βόλο μετά την συνταξιοδότησή του, μένοντας μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του οι οποίες τον φρόντιζαν.

Να σημειωθεί η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός του 54χρονου εκπαιδευτικού θα μεταφερθεί στη Λάρισα για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: magnesianews.gr