Η εκδοχή του Στέφανου Χίου για το συμβάν με τον πυροβολισμό στο "Μακελειό"

Για εισβολή σωματώδη άνδρα με απειλές και βιαιοπραγίες κάνει λόγο το makeleio.gr, αναφορικά με το συμβάν με τον πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας, στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, σε κείμενο που αναρτήθηκε στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας αναφέρεται ότι το απόγευμα της Μ. Τετάρτης μπήκε στα γραφεία ένας «νεαρός σωματώδης άνδρας» με «απειλές και βιαιοπραγίες», ο οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο.

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

Το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας, οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο με άνθρωπο της εφημερίδας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του. Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου.

Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, της κρατικής ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ απέκλεισαν περιμετρικά τον χώρο γύρω από τα γραφεία της εφημερίδας μας. Οι «εισβολείς» αστυνομικοί προχωρούν σε προανακριτικές πράξεις, διακόπτοντας ουσιαστικά το έργο των δημοσιογράφων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας. Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει αύριο. Aξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριέχει θέμα – φωτιά που αφορά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.

Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή κ.Χριστόπουλο, ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας.

Αυτή τη στιγμή δεκάδες πατριώτες συρρέουν στα γραφεία της εφημερίδας προς συμπαράσταση στους εργαζομένους και διαμαρτύρονται για την στάση της αστυνομίας.