Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον 52χρονο επιχειρηματία - Έκκληση για αίμα από φίλο του

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη που βρίσκεται στην εντατική μετά τις σφαίρες που δέχτηκε στην πλάτη, από τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Φίλος του επιχειρηματία μέσα από το facebook καλεί όσους έχουν την ίδια ομάδα αίματος με τον επιχειρηματία να πάνε στο νοσοκομείο και να δώσουν.

Όσα έγραψε:

«Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί και έχει Ομάδα Αίματος 0-, να πάει στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς (Λ. Μεσογείων 154) να δώσει αίμα στο όνομα Σταματιάδης Αλέξανδρος του Αχιλλέα.

Υπάρχει ανάγκη μόνο για 0- που είναι ιδιαίτερα σπάνιο.

Ο Αλέξανδρος είναι παλαιός αγαπημένος φίλος μου και πυροβολήθηκε από κακοποιούς πριν τα ξημερώματα στο σπίτι του. Από το πρωί δίνει με τη βοήθεια των γιατρών αγώνα για να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η αλληλεγγύη όλων αυτή τη στιγμή μετράει όσο ποτέ.

Το τμήμα αιμοδοσίας λειτουργεί καθημερινά 8:30 – 18:00»

Του έγινε μετάγγιση 20 φιαλών αίματος

Ο κ. Σταματιάδης βρίσκεται στη ΜΕΘ μετά από το πολύωρο χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε χθες στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Ο επιχειρηματίας είναι διασωληνωμένος και σε βαθιά καταστολή με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του. Επίσης χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση περίπου 20 φιαλών αίματος.