Συναγερμός στο Αιγάλεω: Άνδρας παρακολουθεί ανήλικες και επιχειρεί να τις βιάσει

Τον τρόμο στο Αιγάλεω έχει σπείρει νεαρός ο οποίος στήνει καραούλι σε νεαρά κορίτσια και επιχειρεί να τα βιάσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο νεαρός πλησίασε μια κοπέλα και με την πρόφαση ότι έχει χαθεί της επιτέθηκε.

Οι περιγραφές των θυμάτων στο Star συγκλονίζουν.

«Έπιασε την αδελφή μου από τα μαλλιά. Της έσπασε τα γυαλιά, το σουτιέν. Της είπε “κοπελιά μήπως ξέρεις που είναι το Δημαρχείο;” και την έπιασε από το μαλλί». Είναι η αδελφή της 17χρονης κοπέλας, του τελευταίου θύματος που έπεσε στα αρρωστημένα χέρια του δράστη. Όπως υποστηρίζει έχει δεχθεί και η ίδια επίθεση ακριβώς στο ίδιο σημείο.

«Ήρθε από πίσω, κι εγώ τον χτύπησα κι έφυγα» λέει η αδελφή του θύματος.

Η τελευταία επίθεση έγινε εδώ στην Οδό Παπαφλέσσα στο Αιγάλεω στις 3 το μεσημέρι.

«Η κοπέλα μόλις πήγε στο κινητό να δει τη διεύθυνση, αυτός την τράβηξε από τα μαλλιά κι άρχισε να την πιάνει. Προσπάθησε να της βγάλει το σουτιέν. Το έσκισε. Η κοπέλα τού έδωσε μια μπουνιά και κατάφερε να γλιτώσει. Έχει ξαναγίνει επίθεση εκεί στον δρόμο» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

«Προχωρούσα και ένιωθα κάποιον πίσω μου. Σταματούσα, σταματούσε. Προχωρούσα, προχωρούσε, εδώ πιο πάνω στο Αιγάλεω» περιγράφει άλλη κοπέλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης είναι 1.80, μελαχρινός, με μακρύ μούσι , φοράει κουκούλα και γυαλιά για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Γυρνούσα ήμουν στη γωνία του σπιτιού μου, νιώθω κάποια μάτια πάνω μου και απλά έτρεξα γρήγορα»

Οι αρχές αναζητούν τα ίχνη του επίδοξου βιαστή ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος…