Λύγισε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στο Εφετείο – «Είχα ένα παιδί…» (φώτος)

Λύγισε η μητέρα του 26χρόνου, Μάριου Παπαγεωργίου η οποία σήμερα ανέβηκε στο βήμα του Μικτού Ορκωτού Εφετείο της Αθήνας, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση εξαφάνισης του γιου της Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

«Είχα ένα παιδί, τον Μάριο, πολύ καλό παιδί…» ήταν τα λόγια που κατάφερε να πει με δάκρυα στα μάτια και με την πρόεδρο του δικαστηρίου να την προτρέπει να καθίσει.

Διεκόπη η δίκη

Έτσι με την παρέμβαση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και του εισαγγελέα της έδρας η δίκη διεκόπη για τις 28 Μαρτίου 2018 προκειμένου η μητέρα του 26χρονου να βρει κουράγιο και να καταθέσει.

Στο δικαστήριο παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι κρατούσαν φωτογραφίες Μάριου Παπαγεωργίου.

Η δίκη για υπόθεση εξαφάνισης του 26χρονου ξεκίνησε σήμερα σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Παρόντες στο ακροατήριο ήταν τρεις εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση αλλά όχι ο 73χρόνος φερόμενος ως εγκέφαλος του εγκλήματος.

Ο νεαρός Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012. Την επόμενη ημέρα η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η γυναίκα, απελπισμένη, δεν επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον και άκουσε τη συμβουλή 73χρόνου οικογενειακού φίλου να μην ειδοποιήσει τις αρχές. Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν πως αυτός ο άνθρωπος ήταν τελικά, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος συνήθιζε να παρουσιάζεται ως πράκτορας του FBI με άκρες και υψηλές διασυνδέσεις.