Θεία της Μαριέττας Χρουσαλά η συμβολαιογράφος που βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη

Θεία της Μαριέττας Χρουσαλά ήταν η συμβολαιογράφος που βρέθηκε νεκρή στην Περαία, στη Θεσσαλονίκη.

Το άψυχο σώμα της άτυχης 79χρονης βρέθηκε στη θάλασσα. Όλες οι μέχρι στιγμής ενδείξεις δείχνουν αυτοχειρία.

Η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά ήταν σύζυγος του αδερφού του πατέρα της Μαριέττας Χρουσαλά και ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξε για χρόνια πρόεδρος των συμβολαιογράφων. Το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την υπεξαίρεση, η ίδια είχε πει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η υπόθεση αφορούσε περίπου δέκα πλειστηριασμούς ακινήτων φυσικών και νομικών προσώπων που διενεργήθηκαν το 2015 από την πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης το 2015.

 

Με πληροφορίες από την Espresso