Βρέθηκε ο υπερτυχερός που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ στο λαχείο – Το είχε ξεχάσει σε συρτάρι

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα εμφανίστηκε ο υπερτυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, που κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο υπερτυχερός από την Αιτωλοακαρνανία, πήγε εχθές σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και είπε ότι είχε ξεχάσει στο συρτάρι μια πεντάδα λαχνών.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, μόλις διαπίστωσε ότι εκείνος ήταν ο νικητής του ζήτησε να καθίσει και έπειτα του αποκάλυψε ότι κέρδισε πάνω από 2 εκατ. ευρώ.

ο υπερτυχερός στην αρχή δεν είχε σκοπό να πάρει πρωτοχρονιάτικο λαχείο και ζήτησε να πάρει «ΣΚΡΑΤΣ». Ο πλανόδιος λαχειοπώλης όμως τον έπεισε να αγοράσει το λαχείο «για το καλό των γιορτών». Μάλιστα, την τυχερή πεντάδα την επέλεξε ο ίδιος ο λαχειοπώλης για λογαριασμό του. Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον… αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.

Ο νικητής βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ. «Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο.