Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Κεφαλονιάς: Ο Γερμανός πρώτα αποχαιρέτησε την 23χρονη μέσω Facebook και μετά αυτοκτόνησε

Νέα πληροφορία ήρθε στο φως για την υπόθεση των 2 νέων που βρέθηκαν νεκροί σε βίλα στην Κεφαλονιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το ζευγάρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε νεκρό σε βίλα στα Βλαχάτα. Οι πληροφορίες στην αρχή μιλούσαν για σατανιστική τελετή. Μετά από λίγες μέρες όμως η Ιατροδικαστής έριξες φως στην υπόθεση.

Η 23χρονη αυτοτραυματίστηκε χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο φίλος της προσπάθησε να τη σώσει και να σταματήσει την αιμορραγία αλλά δεν τα κατάφερε.

Μετά από λίγη ώρα έβαλε και εκείνος τέλος στη ζωή του.

Τι έγινε λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει ο 30χρονος;

Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ρίχνει φως στην υπόθεση για το τί έγινε πριν αυτοκτονήσει.

Ο Γερμανός πριν αυτοκτονήσει έκανε δύο σχόλια στο Facebook κάτω από μια ανάρτηση της Lilia από τον Ιούνιο του 2017.

Το πρώτο σχόλιο είναι οι στίχοι από το τραγούδι των Aesthetic Perfection, με τίτλο Dying in the Worst Way (Πεθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο).

Ξεχωρίζει ο στίχος: «Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. (…) Και υποφέρω από όλα αυτά Απλά είμαι πάρα πολύ φοβισμένος για να είμαι μόνος. (…) Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο».

Έπειτα κλείστηκε στην τουαλέτα και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA, το μήνυμα αυτό φέρεται να το έστειλε ο 30χρονος Γερμανός την ώρα που ξεψυχούσε η 23χρονη Βουλγάρα.

Η σορός του 30χρονου θα μεταφερθεί τη Δευτέρα στη Γερμανία, ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να γίνει κάτι ανάλογο με τη σορό της Βουλγάρας φίλης του.

 

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1 και Alpha