Κρήτη: Αυτό το αμάξι διαμέλισε τον άτυχο λαχειοπώλη - Αναζητούν ακόμη τον οδηγό του

Τον τύπο και το χρώμα του οχήματος που  παρέσυρε και σκότωσε έναν 66χρονο λαχειοπώλη, μισή ώρα πριν από την αλλαγή του έτους, στην περιοχή της Παρηγοριάς, στον Κλαδισό, έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Τροχαίας Χανίων.

Το όχημα, το οποίο χτύπησε τον άτυχο λαχειοπώλη την ώρα που βγήκε από ένα μίνι μάρκετ όπου είχε πάει να ψωνίσει, κατέγραψε τόσο η κάμερα ασφαλείας του συγκεκριμένου καταστήματος, όσο και από αυτές άλλων μαγαζιών της περιοχής.

Τα αντικείμενα που είχαν ξεκολλήσει από την πρόσκρουση από τη «μάσκα» του αγροτικού και περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί, έδειξαν τον τύπο του οχήματος και η έρευνα στα αρχεία με τους κατόχους παρόμοιων αγροτικών στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να οδηγήσει άμεσα στα ίχνη του δράστη.

Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στις 23:32 και το πτώμα του άτυχου 66χρονου βρέθηκε τόσο διαμελισμένο, που αρχικά δεν ήταν δυνατό να διευκρινιστεί αν ήταν άνδρας ή γυναίκα.

Ο δράστης παραμένει ακόμη άφαντος και πιθανολογείται ότι περιμένει να παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου και μετά να παρουσιαστεί με δικηγόρο στις αρχές, προκειμένου να δώσει την δική του εκδοχή για το σοκαριστικό τροχαίο.