Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Υπεβλήθη σε χειρουργείο 8 ωρών

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μετά από τροχαίο ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο παρουσιαστής τα ξημερώματα της Κυριακής, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του όταν προσέκρουσε πάνω σε λεωφορείο.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης χειρουργήθηκε στο κεφάλι που κράτησε 8 ολόκληρες ώρες και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας.

Δίπλα του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών.

Ο φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Λάμπρος Κωνσταντάρας από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία από ξέγνοιαστες καλοκαιρινές τους στιγμές στα social media και σχολίασε:

«Το καλό που σου θέλω είναι να βγάλουμε και φέτος το καλοκαίρι αυτήν τη φωτογραφία @konstantinosaggelidis . Αδερφέ μου είσαι ΔΥΝΑΤΟΣ, θα σε περιμένουμε όλοι #friendsforlife».

Το τραγικό κομμάτι της υπόθεσης

Το τραγικό κομμάτι της υπόθεσης είναι πως την ώρα που ο παρουσιαστής είναι στην εντατική, χθες στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε η μαγνητοσκοπημένη εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στην οποία ήταν καλεσμένος, ο οποίος μάλιστα σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν πριν τρεις εβδομάδες και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε κάνει ανάρτηση στο facebook: