Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι στη Βάρκιζα - Βρήκαν 135 κιλά κοκαΐνη - Συνελήφθη ένας Σέρβος (pics)

Έφοδο σε σπίτι στη Βάρκιζα έκαναν τα ξημερώματα αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών και όπως φαίνεται έπιασαν … λαβράκι, καθώς εντόπισαν 135 κιλά κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν πριν από λίγες ώρες στο σπίτι που βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Βάρκιζας, μετά από οργανωμένη επιχείρηση και ανακάλυψαν τα ναρκωτικά, που ήταν κρυμμένα σε ειδικό χώρο.

Οι ουσίες κατασχέθηκαν ενώ συνελήφθη και ο ένοικος του σπιτιού, ένας αλλοδαπός, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Η αξία της κοκαΐνης υπολογίζεται γύρω στα 5 εκατ.ευρώ, ενώ από την προανάκριση προκύπτει ότι εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της Αθήνας, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο και γίνονται έρευνες στην Αττική.

Ο άνδρας που συνελήφθη απ’ την αστυνομία, είναι Σέρβος 33 ετών και το μικρό του όνομα είναι Μάρτιν, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο συγκεκριμένος έκανε πολύ ακριβή ζωή και κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο.

Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 12.000 ευρώ.

Πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για το κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες, στον κύκλο των οποίων η κοκαΐνη είναι περιζήτητη.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα καθώς στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση. Από την ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών.

Δείτε φωτογραφίες από την πολυκατοικία που έκρυβε τα ναρκωτικά ο 33χρονος Σέρβος: