Τραγωδία στο Γέρακα: Αυτοκτόνησε 16χρονος από ερωτική απογοήτευση - Τι μήνυμα άφησε

Δεν τη χωρά ο ανθρώπινους νους την τραγωδία οικογένειας στη βορειοανατολική Αττική. Η τοπική κοινωνία του Γέρακα έχει βυθιστεί στη θλίψη, καθώς ένας 16χρονος μαθητής της Β’ Λυκείου έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού) στο οδόστρωμα. Το ύψος από το οποίο έπεσε ο νεαρός μαθητής είναι 11μ., ενώ τουλάχιστον ένας οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον παρέσυρε για κάποια μέτρα, αν και το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Τραγική ειρωνεία, οι γονείς του που δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί και δήλωναν την ίδια ώρα στο αστυνομικό τμήμα, την εξαφάνιση του παιδιού τους.

Όπως μεταδίδει το neoslogosattikis.gr, το δραματικό συμβάν σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής. Ο άτυχος 16χρονος κατέληξε στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού, με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όταν ακινητοποίησε λίγα μέτρα παρακάτω το όχημά του, επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία, ζητώντας ταυτόχρονα να ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ.
Όμως, στα ένα-δύο λεπτά της συνομιλίας του οδηγού με την Τροχαία, ένα δεύτερο αυτοκίνητο επίσης παρέσυρε το άψυχο σώμα του 17χρονου μαθητή, που ήδη είχε μετακινηθεί στη μέση του δρόμου…
Τελικά, τη σορό του μαθητή παρέλαβε αυτοκίνητο της εταιρείας «Αττική Οδός», που ήδη είχε σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος ταυτόχρονα με περιπολικό της Τροχαίας Αττικής, και την μετέφερε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Ο νεαρός πριν πέσει από τη γέφυρα, άφησε σε μία παιδική χαρά τα παπούτσια που φορούσε και πάνω στο λασπώδες έδαφος, σχεδίασε  μια καρδιά και στο εσωτερικό της, τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού ονόματος μιας μαθήτριας, ο έρωτας για την οποία τον οδήγησε στο μοιραίο…

Συμμαθητές του στο 2ο Λύκειο Γέρακα κατέθεσαν ότι τις τελευταίες ημέρες ο νεαρός φαίνονταν ιδιαίτερα θλιμμένος, ενώ έγραφε στιχάκια για έρωτα και θάνατο.

Πηγή: katechaki.gr,  neoslogosattikis.gr