Ομάδα μεταναστών επιχείρησε να βιάσει 30χρονη στο Άργος - Την έσωσαν τα αδέρφια της

Μια απίστευτη περιπέτεια και μάλιστα αιματηρή έζησαν μία οικογένεια και κάτοικοι στην περιοχή Εργατικών Κατοικιών στο
Άργος της Αργολίδας το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 30χρονη κοπέλα ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με την μητέρα της θέλησε να βγει έξω από το σπίτι της και να περπατήσει για να ηρεμήσει.

Για κακή της τύχη όμως η 30χρονη πέρασε έξω από ένα οίκημα (γιαπί) στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν εγκατασταθεί Ασιάτες μετανάστες, πιθανολογείται Πακιστανοι και Αφγανοί..

Στην θέα της νεαρής κοπέλας μια ομάδα μεταναστών εξήλθαν από το οίκημα και άρχισαν να της “επιτίθενται” λεκτικά, κάνοντάς της σεξουαλικές “προτάσεις”.

Τρομοκρατημένη η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο ένας αδερφό της, που “έπεσε” πάνω στο περιστατικό.

Ο μεγάλος αριθμός ατόμων ανάγκασε τον αδερφό της κοπέλας – για να μπορέσει να την απομακρύνει – να καταφύγει στα λόγια για να τους καλμάρει, αποφεύγοντας να έρθει στα χέρια μαζί τους.

Στο άκουσμα της φασαρίας βγήκε και ο άλλος αδερφός από το σπίτι της οικογένειας και πήγε προς το μέρος που διαδραματιζόταν το περιστατικό.

Τότε μέσα από το οίκημα βγήκαν ακόμα περισσότεροι μετανάστες με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέρφια, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει σύρραξη και να τραυματιστεί το ένα εκ των δυο.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Μετά από αναζητήσεις συνέλαβαν τρία άτομα, τα οποία τα αδέρφια της 30χρονης κοπέλας αναγνώρισαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου διαπιστώθηκε πως οι δυο από αυτούς ήταν παράνομα στην χώρα, ενώ το επόμενο πρωί πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι, καθώς πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο φοβούμενοι επίθεση από τους μετανάστες που μπορεί να βγουν από απίθανα σημεία, ενώ τρέμουν στην ιδέα μια κοπέλα ή ένα μικρό παιδί να κυκλοφορήσει βράδυ στον δρόμο της περιοχής, αναφέρει το argolikeseidhseis.gr.

Προκύπτουν βέβαια και κάποιες εύλογες απορίες από το περιστατικό: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του οικήματος, αν ενημερώθηκε για το περιστατικό, αν οι μετανάστες έχουν κάνει κατάληψη στο οίκημα ή το έχει νοικιάσει κάποιος και τους έχει εγκαταστήσει εκεί.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, απαντήσεις σε όλα οι κάτοικοι της περιοχής θα λάβουν από τον εισαγγελέα στο οποίο θα προσφύγουν με αίτημα να απομακρυνθούν άμεσα οι μετανάστες που βρίσκουν εκεί καταφύγιο. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις για το θέμα.

Πηγή: www.argolikeseidhseis.gr