Δολοφονία Δώρας: Πού στρέφονται τώρα οι έρευνες-Τι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

Μία εβδομάδα μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη δεν έχουν αποφέρει καρπούς. Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν απαντήσει σε κάποια βασικά ερωτήματα, ωστόσο οι απαντήσεις αυτές έχουν αποκλείσει υπόπτους χωρίς να απαντούν όμως στο βασικό, ποιος είναι ο δολοφόνος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Σήμερα” ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, με βάση τα στοιχεία που γνωρίζει για την πορεία των ερευνών είπε πως θωρεί ότι ακόμη “βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο”.

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι όλα όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις του πατέρα με τα παιδιά και την πρώην σύζυγό του “δεν έχουν σχέση με την υπόθεση”, αν και όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, ακόμη και αυτά τα στοιχεία ερευνήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν ξανά οι μαρτυρίες όσων βρίσκονταν τη στιγμή της δολοφονίας στο κοιμητήριο, εργαζομένων και επισκεπτών, ενώ ως προς το κομμάτι αυτό, οι αστυνομικοί διευρύνουν τις έρευνες ακόμη περισσότερο και προσπαθούν να εντοπίσουν άτομα που συνηθίζουν να επισκέπτονται το νεκροταφείο απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα στο χρονικό διάστημα 16:00 με 18:00. Στόχος τους είναι να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιος μάρτυρας που να είχε δει κάτι ασυνήθιστο το απόγευμα της Τετάρτης στο κοιμητήριο της Ριζούπολης.

Τι αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας οι αστυνομικοί “ θα ψάξουν και τις υποθέσεις που χειριζόταν στην εφορία”.

Είναι ένα στοιχείο για το οποίο επέμενε από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της 32χρονης και το οποίο αρχικά είχε αποκλειστεί.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δολοφόνο και προς την κατεύθυνση αυτή καθώς κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας.