Του άνοιξε το κεφάλι για μια απλή διαφωνία στο δρόμο (φωτό)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου έξω απο γνωστό σούπερ μάρκετ στην Οβρυά.

Σύμφωνα με την καταγγελία , που έκανε το θύμα στο PatrasTimes.gr, μία απλή διαφωνία στον δρόμο με συνοδηγό άλλου αυτοκινήτου παρολίγο να καταλήξει σε τραγωδία, αφού δέχθηκε άγρια χτυπήματα με ξύλο στο κεφάλι απο τον οδηγό του αγροτικού οχήματος.

Συμφωνα με την καταγγελία ο 43χρονος άνδρας με την σύζυγο του είχαν σταθμεύσει έξω απο το σούπερ – μάρκετ στην οδό Δημοκρατίας, στην Οβρυά, ξεκίνησαν να φύγουν και τότε άκουσαν έντονα κορναρίσματα απο αγροτικό αυτοκίνητο που βρισκόταν στο ρεύμα προς Πάτρα. Ο οδηγός του Ι.Χ. σταμάτησε προκειμένου να περάσουν, ο οδηγός του αγροτικού τελικά του έδωσε προτεραιότητα, αλλά δεν σταμάτησε να κάνει χειρονομίες.

Όταν ο 43χρονος σταμάτησε δεξιά του δρόμου προκειμένου να διαπιστώσει τι έχει συμβεί άκουσε τα εξ αμάξης απο τον συνοδηγό. Έβριζε τα θεία αλλά και την οικογένεια του 43χρονου. Όταν ο άνδρας αντέδρασε και πήγε να του ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού , βγήκε ο 86χρονος οδηγός του αγροτικού και του κατάφερε δύο χτυπήματα στο κεφάλι με ξύλο.

Το θύμα γυρίζοντας να δεί τι είχε συμβεί αντίκρυσε τον ηλικιωμένο να σηκώνει και πάλι το ξύλο προσπαθώντας αυτή την φορά να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.
Ο άτυχος άνδρας έβαλε το χέρι για να προστατέψει το κεφάλι του, με συνέπεια να δεχθεί εκεί το χτύπημα.

Οι ηλικιωμένοι στην συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η ψυχραιμία της συζύγου του θύματος, η οποία κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Στην συνέχεια ο 43χρονος μεταφέρθηκε λουσμένος απο το αίμα στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για την παροχή βοηθειας.

Οι αστυνομικοί του Γ Αστυνομικού Τμήματος έχοντας στην κατοχή τους τον αριθμό κυκλοφορίας κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον ηλικιωμένο δράστη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν τελικά τον εντόπισαν.

Απο την πλευρά του 43χρονου κατατέθηκε μήνυση τόσο στον 86χρονο που του κατάφερε τα χτυπήματα στο κεφάλι, όσο και στους άλλους δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι επίσης είναι ηλικιωμένοι.

Πηγή: patrastimes.gr