Δολοφονία στη Σητεία: Πως έστησε την ενέδρα στον γιατρό ο 37χρονος Βούλγαρος

Μπορεί η αστυνομία στο Λασίθι να κατάφερε μέσα σε μόλις 12 ωρες να εξιχνιάσει την άγρια δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση είναι αποκαλυπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο 37χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία που ομολόγησε ότι σκότωσε τον άτυχο γιατρό, ταξίδεψε από τη Βουλγαρία στην Κρήτη πριν από περίπου μία εβδομάδα οπότε και ενημερώθηκε, όπως εκτιμάται από τις Αρχές, για το δρομολόγιο που ακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο ο γιατρός προκειμένου να λειτουργήσει το ιατρείο του στον Μακρύ Γυαλό.

Οι αστυνομικές Αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι η ενημέρωση του 37χρονου για τις κινήσεις του καρδιολόγου, έγινε από την ίδια την 38χρονη σύζυγο του γιατρού, η οποία διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον 37χρονο ομοεθνή της.

Από την Αλεξανδρούπολη στη Σητεία

Ο 37χρονος φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος καθώς δεν ήθελε να βλέπει την ερωμένη του με τον γιατρό. Ο ίδιος στη χώρα του είναι αστυνομικός. Την περασμένη Παρασκευή (6/10), ο 37χρονος έφτασε στη Σητεία αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη πριν από μία εβδομάδα, είχε φροντίσει να αφήσει το αυτοκίνητό του κοντά στο αεροδρόμιο της Σητείας όπου μέσα σε αυτό, είχε την καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε τον 62χρονο γιατρό αλλά και ένα περίστροφο, που σύμφωνα με έγκυρη αστυνομική πηγή, ήταν το υπηρεσιακό του όπλο.

Πηγή: ekriti.gr