Κραυγή αγωνίας από της αδερφή του κτηνοτρόφου που εξαφανίστηκε στην Θεσπρωτία (βίντεο)

Σε ένα κλίμα απόλυτης αγωνίας έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 35χρονου κτηνοτρόφου, Ηλία Ντρίκου, από την Θεσπρωτία που αγνοείται απο τις 24.09.2017.

Η αδελφή του κτηνοτρόφου, Ηλία Ντρίκου, μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live, στο Etv, για τις στιγμές αγωνίας.

Η Όλγα Ντρίκου επισήμανε αρχικά ότι «Ο Ηλίας είναι ένα παιδί ήρεμο, ήσυχο, δεν ενοχλεί ποτέ κανέναν και για τίποτα. Δεν προκαλεί φασαρίες, είναι ήσυχος. Δεν ενοχλεί. Ποτέ δεν έχιε πειράξει κανέναν».

Όσο για το πού πηγαίνει το μυαλό της, εκείνη ανέφερε: «Δεν άνοιξε η γη να τον καταπιεί. Τον Ηλία κάποιος, κάποιοι τον πήρανε. Εκεί, από τα βουνά, από τα χωριά τα δικά μας. Κάποιος που ξέρει τον τόπο. Ένας που δεν ξέρει τον τόπο δεν πάει εκεί.

Ο Ηλίας δεν είχε προβλήματα ούτε ψυχολογικά ούτε τίποτα. Ήταν μια χαρά, με την οικογένειά του, με τα παιδάκια του, με όλους μας».

Η αδελφή του 35χρονου, απάντησε και για το αν θεωρεί πιθανό ο Ηλίας Ντρίκος να έκανε κακό στον εαυτό του. Και η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: «Όχι. Σε καμία περίπτωση. Σε καμία περίπτωση. Τον Ηλία κάποιος τον πήρε…».

Δείτε όλα όσα είπε η αδελφή του Ηλία Ντρίκου:

Το χρονικό της υπόθεσης:

Τα ίχνη του Ηλία Ντρίκου χάθηκαν την Κυριακή 24.09.2017.

Συγκεκριμένα όταν πήγε στον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές. Κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Με τις ώρες να περνούν και τον ίδιο να μην επιστρέφει, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στις Αρχές. Λίγο αργότερα εκδόθηκε Silver Alert για τον 35χρονο κτηνοτρόφο από τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του, με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς.