Το θρίλερ με τον εξαφανισμένο Μάριο & τα οστά που βρέθηκαν σε εκκλησάκι στη Μάνη!

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εξαφανισμένο Μάριο Παπαγεωργίου από το 2012, καθώς τα οστά που βρέθηκαν διασκορπισμένα μέσα σε ερημικό εκκλησάκι ενδέχεται να είναι δικά του.

Συγγενείς κι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για να πάρουν απαντήσεις στο θρίλερ με τον 26χρονο.

Ο Μάριος εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου του 2012. Τον απήγαγαν και τον δολοφόνησαν ένας 72χρονος οικογενειακός φίλος και η συμμορία του που όμως δεν αποκάλυψαν ποτέ πού έκρυψαν το πτώμα του. Τότε ο νεαρός άντρας είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα του, και πήγαινε στο Αίγιο. Την επομένη τα ξημερώματα, οι απαγωγείς τηλεφώνησαν στη μητέρα του και της ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Η μητέρα του είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Μετά από έρευνες η αστυνομία βρήκε το αμάξι του νέου και σε αυτό μεγάλη κηλίδα αίματος που του ανήκε. Όμως μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί το πτώμα του.

Τώρα, όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα για το αν τα οστά που βρέθηκαν διασκορπισμένα μέσα στο απομονωμένο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα στη δύσβατη περιοχή Λαγκαδά, της μεσσηνιακής Μάνης, ανήκουν στον νεαρό. Οι συγγενείς έχουν δώσει δείγμα DNA για να ταυτοποιηθεί το υλικό.

Κι ίσως έτσι η οικογένειά του μάθει τι απέγινε τελικά ο Μάριος, 5 ολόκληρα χρόνια μετά την εξαφάνισή του.