Οικογενειακό δράμα στην Πετρούπολη: Σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί για την 18χρονη!

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές Τετάρτη, σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη.

Πατέρας επιτέθηκε στην κόρη του, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει πρώτα και μετά την ξυλοκόπησε κι έβαλε φωτιά στο σπίτι να τους κάψει. Δυστυχώς η 18χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη και τους γιατρούς να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Ο 55χρονος δράστης νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, σε καλύτερη κατάσταση, κι οι αστυνομικοί θα τον ανακρίνουν  όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης κι η σύζυγός του ήταν σε διάσταση και το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η νεαρή έστειλε μήνυμα απ’ το κινητό στη μητέρα της και της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά. Τότε ο 55χρονος επιτέθηκε στην κόρη του.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του και ένταλμα σύλληψης, το οποίο δεν είχε εκτελεστεί.

Η μητέρα της κοπέλας, ήταν στην Κέρκυρα με τον 13χρονο γιο της και έσπευσε στην Αθήνα, μετά το συμβάν, στο πλευρό της κόρης της.

Στην κατάθεσή της είπε ότι: «Χωρίσαμε πριν από πέντε χρόνια. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Ήταν βίαιος. Πριν από λίγους μήνες έφυγα με το γιο μου για την Κέρκυρα. Η κόρη μου έμεινε πίσω γιατί σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή».

Και συνέχισε: «Τον τελευταίο καιρό μου ζητούσε να επιστρέψω πίσω. Μου έλεγε ότι θα φύγει αυτός από το σπίτι για να μείνω εγώ με τα παιδιά. Πολλές φορές είχε απειλήσει ότι θα μας σκοτώσει και θα μας κάψει.”