Θρήνος στην Ηλεία: Απορριμματοφόρο πάτησε και σκότωσε εργαζόμενη στην καθαριότητα

Θρήνος στην Ηλεία από τον φρικτό θάνατο που βρήκε η Ανδριάνα Σταμοπούλου, εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Πύργου. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών, έχασε τη ζωή της όταν το απορριμματοφόρο την πάτησε, το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο.

Σύμφωνα με το ilialive και αυτόπτες μάρτυρες, η 30χρονη άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, πάνω στο σκαλάκι που υπάρχει  κατέβηκε από το απορριμματοφόρο για να πιάσει μία σακούλα σκουπιδιών. Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του οχήματος έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί κάτω από την πίσω ρόδα .

Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της και κατόπιν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου. Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραύματα της ήταν πολύ σοβαρά.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Διαμαντόπουλος «το περιστατικό μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο αργότερα εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της».

 

 

Συγκλονισμένος δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Χρήστος Γαρύφαλλος. «Η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ».

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.