Λήστεψε την κόρη του Mr Coca Cola στο Λαγονήσι - 1 εκατ. ευρώ και κάτι ...ψιλά η λεία

Θύμα ληστείας έπεσε η κόρη του Mr Coca-Cola, Ανδρέα Δαυίδ, Αλεξία-Ελένη, στην πολυτελή βίλα που είχε νοικιάσει στο «Grand Resort Lagonissi».

Ο δράστης “τρύπωσε” στην βίλα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς και χτύπησε φλέβα χρυσού, καθώς βρήκε ορθάνοιχτο το χρηματοκιβώτιο και πήρε από μέσα κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ και 35.000 σε μετρητά, διαμάντια και προσωπικά αντικείμενα.

Η κλοπή, σύμφωνα με την καταγγελία της κυρίας Αλεξίας-Ελένης έγινε το πρωί της Δευτέρας όταν ο εισβολέας βρήκε ανοιχτό ένα παράθυρο και μπήκε στην βίλα χωρίς να τον πάρει είδηση ούτε η ίδια, ούτε ο σύζυγος της, ούτε τα τρία παιδιά τους, αλλά ούτε και ο σωματοφύλακας τους.

Οι αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να υπήρχαν και συνεργοί στην υπόθεση, ενώ άγνωστο παραμένει εάν είχε σχεδιαστεί η επίθεση κι αν είχε στοχοποιηθεί η κόρη του πάμπλουτου επιχειρηματία.

Στη συγκεκριμένη βίλα δεν υπάρχουν κάμερες, καθώς αυτές τοποθετούνται από της προσωπική ασφάλεια του εκάστοτε επιχειρηματία που την νοικιάζει αν και εφόσον το επιθυμεί.