Σε 13 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο 29χρονος που βίασε την μητέρα σου

Σε 13 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο 29χρονος Αλβανός, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι βίασε την μητέρα του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αιμομιξία, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ μετά τη δίκη επέστρεψε στις φυλακές, όπου κρατείται από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έλαβε χώρα το περιστατικό.

Η 58χρονη μητέρα είχε καταγγείλει τον βιασμό στην Αστυνομία, αλλά εξεταζόμενη ως μάρτυρας από το δικαστήριο, ζήτησε να ανακληθεί η δίωξη εις βάρος του γιου της, τονίζοντας ότι τον έχει συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.

Στην απολογία του ο 29χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, την οποία απέδωσε στη έξαρτηση του από το αλκοόλ εξαιτίας ψυχικής διαταραχής, από την οποία -όπως είπε- πάσχει.
Επίσης, έκανε λόγο για «μίσος» που νιώθει προς τις γυναίκες, το οποίο επέδωσε σε ερωτική απογοήτευση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια.

Ο βιασμός έγινε μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν μάνα και γιος στη Θεσσαλονίκη και έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ που έκανε ο κατηγορούμενος. Ο ίδιος, κατά τη δικογραφία, άσκησε βία εναντίον της μητέρας του προκειμένου να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση που εκείνη προέβαλε.