55χρονος έκανε διακοπές με 14χρονη στην Κέρκυρα, την οποία βίαζε επί 2 χρόνια!

Φρίκη έχει προκαλέσει η ΄αποκάλυψη ότι 55χρονος έκανε διακοπές με 14χρονο κορίτσι, σε βάρος του οποίου ασελγούσε μάλιστα εδώ και δύο χρόνια, με την συγκατάθεση της μητέρας!

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Ο 55χρονος, επιχειρηματίας απ’ το Βόλο, ήταν στην Κέρκυρα διακοπές με το κοριτσάκι. Συνελήφθη ενώ επιχείρησε για μία ακόμη φορά να βιάσει το παιδί μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Στο δωμάτιο βρέθηκαν αίματα του παιδιού από την πάλη με τον 55χρονο, αφού η μικρή αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει. Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν επενέβησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Το 55χρονο τέρας ασελγούσε σε βάρος του παιδιού τα τελευταία δύο χρόνια, και παλαιότερα βίαζε τη 16χρονη αδερφή του θύματος, η οποία σήμερα είναι 18 ετών.

Φρίκη προκαλεί κι η αποκάλυψη ότι όλα γινόντουσαν με την συγκατάθεση της μητέρας του κοριτσιού, την οποία ο επιχειρηματίας εξαγόραζε με δώρα, όπως κινητά τηλέφωνα, πλήρωνε το ενοίκιο και άλλα, ώστε να έχει τη συναίνεσή της να παίρνει μαζί του για πολλές ημέρες το παιδί.

Η μητέρα της 14χρονος συνελήφθη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο δράστης είναι εύπορος επιχειρηματίας του Βόλου, παντρεμένος με παιδί.