Άγριο φονικό σε πολυσύχναστο μπαρ στη Ζάκυνθο - Νεκρός 22χρονος Αμερικανός τουρίστας

Άγριο έγκλημα συνέβη τη νύχτα στο Λαγανά στη Ζάκυνθο, μέσα σε πολυσύχναστο μπαρ!

Για ασήμαντη αφορμή δύο παρέες τουριστών, που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ήρθαν στα χέρια. Η μία Σέρβων και η άλλη Αμερικανών.
Στον καβγά ενεπλάκη κι ο 32χρονος πορτιέρης και υπεύθυνος του καταστήματος. Κάποια στιγμή βγήκαν μαχαίρια και τα χτυπήματα αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας από το Τέξας βγήκε από το μπαρ κι άρχισε να τρέχει για να σωθεί αλλά ήταν αδύνατον.

Ο 32χρονος πορτιέρης του καταστήματος, μαζί με άλλους Σέρβους και τον Ελληνα μπάρμαν τον κυνήγησαν. Τον πρόλαβαν 20 μέτρα μακρυά από το μαγαζί, τον έριξαν κάτω στο δρόμο κι άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα με κλωτσιές και γροθιές στο σώμα και το κεφάλι.

Από κάμερες ασφαλείας κοντινών καταστημάτων διαπιστώθηκε πως ο ξυλοδαρμός του άτυχου 22χρονου διήρκεσε σχεδόν 30 δευτερόλεπτα αλλά ήταν τόσο άγριος που ο Αμερικανός τουρίστας έχασε τη ζωή του.

Οι φίλοι του θύματος είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν γιατί: «Τα πράγματα ήταν πολύ άγρια και θα σκότωναν και εμάς. Τους φωνάζαμε αλλά δεν σταματούσαν τα χτυπήματα». “‘Έτρεχε να σωθεί αλλά δεν τα κατάφερε, τον χτυπούσαν όλοι με μανία” είπε φίλος του.

Στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου μεταφέρθηκε ο 22χρονος, διαπιστώθηκε ο θάνατός του συνεπεία βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον πορτιέρη -υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο και έναν Ελληνα μπάρμαν του καταστήματος, 34 ετών.