Αδελφός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς ο ένας δράστης της ληστείας στη Γεωπονική

Συνελήφθη, μετά από καταδίωξη της αστυνομίας, ο ένας από τους δύο δράστες που άρπαξαν κασετίνες από χρηματαποστολή που πήγαινε να εφοδιάσει το ΑΤΜ που λειτουργεί μέσα στον χώρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στο Βοτανικό.

Πρόκειται για έναν 25χρονο που δεν είχε απασχολήσει την Αστυνομία μέχρι σήμερα, είναι όμως ο αδελφός ενός φυλακισμένου μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς, του Φοίβου-Χαρίση Πούλου, που καταδικάστηκε για τη ληστεία στον Πυργετό Λάρισας.

p5
Ο Φοίβος-Χαρίσης Πούλος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός συνελήφθη από ένα τυχαίο γεγονός, καθώς οι δύο δράστες μετά τη ληστεία επιχείρησαν να διαφύγουν με μηχανή που έκλεψαν, χωρίς να καταφέρουν να τη βάλουν μπροστά, λόγω τεχνικού προβλήματος. Έτσι ο ένας έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Ασφαλώς οι αστυνομικοί λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι στη ληστεία εμπλέκεται ο αδελφός ενός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να υπάρχει “άρωμα” τρομοκρατίας, χωρίς, προς το παρόν, να υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.
Για το λόγο αυτό το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής που διερευνά την υπόθεση ενημερώνει για κάθε νέα εξέλιξη την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η αστυνομική επιχείρηση συνεχίζεται για τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη.