Απαγωγή Λεμπιδάκη: Θρίλερ εκατομμυρίων με αντίτιμο τη ζωή του επιχειρηματία

Σκληρό παζάρι με αντίτιμο τη ζωή του 54χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, παίζουν οι έμπειροι – όπως φαίνεται – απαγωγείς του, εδώ και 40 ημέρες!

Ενώ οι αρχικές απαιτήσεις των απαγωγέων, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Politisonline.com, έφταναν το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων, φαίνεται ότι τελικά “έριξαν” το ποσό στα 50 εκατ. ευρώ.

Αστυνομικοί που ασχολούνται «διακριτικά» με την υπόθεση –  σε υποθέσεις απαγωγών η Αστυνομία αναλαμβάνει ουσιαστική δράση μετά την ασφαλή επιστροφή του θύματος στην οικογένειά του – η συγκεκριμένη υπόθεση είναι επιχειρησιακά αναβαθμισμένη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες. Θεωρούν δε δεδομένο ότι οι δράστες  έχουν μελετήσει πολύ προσεκτικά τις λεπτομέρειες που οδήγησαν κατά το παρελθόν στη σύλληψη «συναδέλφων» τους και έχουν κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να μην επαναλάβουν κι αυτοί τα ίδια λάθη.

Πάντως, κρίνεται ως θετικό το ότι – σύμφωνα με πληροφορίες – έχουν δώσει «αποδείξεις ζωής» του Κρητικού επιχειρηματία στους οικείους του, παρά την τακτική της ψυχολογικής βίας που ασκούν  τόσο σε βάρος της οικογένειας όσο και του ίδιου του θύματος που παραμένει στα χέρια τους.

Κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς να δηλώνουν αισιόδοξοι ότι το θρίλερ θα λάβει γρήγορα τέλος.