Έτσι ξεσκεπάστηκε ο αρρωστημένος καθηγητής που βιντεοσκοπούσε μαθήτριες

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία η είδηση ότι καθηγητής χημείας στο Μενίδι είχε παγιδεύσει το σπίτι του με κρυφές κάμερες, προκειμένου να καταγράφει τις ανήλικες μαθήτριες στις οποίες έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο καθηγητής βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και στο χώρο διδασκαλίας.

Απίστευτο θεωρείται επίσης και το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος, προκειμένου να κάνει τις μαθήτριες να πάνε στην τουαλέτα, έριχνε στο καφέ και το νερό που κερνούσε τις μαθήτριες διουρητικά φάρμακα.

Ο εκπαιδευτικός αποκαλύφθηκε όταν μαθήτρια αντιλήφθηκε την ύπαρξη μικροκάμερας κάτω από το γραφείο όπου έκανε μάθημα.

Την ώρα εκείνη έκαναν μαζί μάθημα τέσσερις μαθήτριες. Μια κοπέλα κατά τύχη εντόπισε την μικροκάμερα κάτω από το θρανίο και αμέσως ειδοποίησε τις άλλες τρεις και όλες μαζί έβγαλαν φωτογραφίες.

Οι μαθήτριες κατάφεραν να βρουν και τις κρυμμένες κάμερες στην τουαλέτα του σπιτιού.

Ο καθηγητής το αντιλήφθηκε και έσπευσε να καλύψει τα ίχνη του, πέταξε τις κάμερες, αλλά σε κοντινό κάδο και έτσι όταν η μαθήτρια επέστρεψε σπίτι της και ενημέρωσε τους γονείς της, εκείνοι ειδοποίησαν με τη σειρά τους την αστυνομία.

Στις έρευνες, βρέθηκαν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τρεις μικροκάμερες και μία κρυφή κάμερα που είναι γνωστή ως «κρεμάστρα ρούχων» λόγω του ότι μοιάζει με κρεμάστρα για να μη γίνεται αντιληπτή.

Ακόμη, βρέθηκε και μία καρτέλα με διουρητικά χάπια, τρεις σκληροί δίσκοι, τρία usb, δύο κουτιά διαμορφωμένα για την τοποθέτηση των καμερών, μία καρτέλα με διουρητικά χάπια και χάπια στυτικής δυσλειτουργίας.

Από την έρευνα των Αρχών εντοπίστηκαν περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα, τοχεύοντας επίμαχα σημεία των κορμιών τους, με προφανή στόχο την σεξουαλική του διέγερση, τα οποία ο δράστης βιντεοσκοπούσε από το 2012.

Εναντίον του 68χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για παραγωγή-κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση από δράστη εκπαιδευτικό, αθέμιτη παρακολούθηση κατά συρροή και απόπειρα σωματική βλάβης κατά συρροή.

Συνελήφθη και το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.