Eνέδρα θανάτου σε γιο γιατρού στο Παλαιό Φάληρο - Το θύμα γνωρίζει τον δράστη (βίντεο)

Αίσθηση προκαλεί η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ στο Παλαιό Φάληρο 24χρονος γιος γιατρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το αργά το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών και ενώ το θύμα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μαζί με φίλο του με κατεύθυνση το σπίτι του. Τότε τους πλησίασε μηχανή και ένοπλος πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα.

Αμέσως το θύμα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα και μπήκε στο χειρουργείο. Πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή, και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Όσον αφορά στα κίνητρα της επίθεσης οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν ήδη μία πρώτη εικόνα για αυτά (πιθανότατα για τα μάτια μιας κοπέλας), καθώς ο 24χρονος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δήλωσε ότι γνωρίζει το δράστη και ότι αυτός είναι αλλοδαπός. Η αστυνομία από την πλευρά της κάνει λόγο για προσωπικές διαφορές, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η κατάθεση του φίλου του θύματος ο οποίος ήταν μάρτυρας καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης.

Ο δράστης πυροβόλησε 4 φορές το θύμα

Ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές το νεαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός δέχθηκε μία σφαίρα στον ώμο, η οποία τον διαπέρασε και έφυγε πίσω, η δεύτερη σφαίρα τον βρήκε στο στομάχι -ήταν τυχερό το θύμα γιατί έμειναν μόνο υπολείμματα μέσα, η τρίτη σφαίρα το έπληξε στον πνεύμονα και οι γιατροί κατάφεραν και την αφαίρεσαν, ενώ πρόβλημα υπάρχει με την τέταρτη, η οποία χτύπησε στη σπονδυλική στήλη και οι γιατροί δεν μπορούσαν να την αφαιρέσουν, καθώς μπορεί να προκαλούσε επιπλοκές. Έγινε το χειρουργείο το βράδυ και τελείωσε μετά τις 02:00

Νωρίτερα ο νεαρός ήταν για καφέ με φίλο του στη Νέα Σμύρνη και όταν γύρισε στο σπίτι του ο δράστης τον πυροβόλησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες όσο το θύμα απουσίαζε, ύποπτο άτομο φέρεται να τσέκαρε συνεχώς το σπίτι.

Δείτε βίντεο από το σημείο των πυροβολισμών