Απήγαγαν γιο γνωστού επιχειρηματία στο Ηράκλειο - Βρέθηκε τρακαρισμένο το ΙΧ του

Με μηδέν στοιχεία διεξάγονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της απαγωγής επιφανούς επιχειρηματία στο Ηράκλειο της Κρήτης,όπως φαίνεται οι δράστες έχουν καλύψει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές του σχεδίου τους.

Αν και οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απήγαγαν επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αλλά έως τώρα δεν έχει δοθεί καμιά ένδειξη ζωής του επιχειρηματία.

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απαγωγείς φέρονται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επικοινωνία με την οικογένεια και να έχουν ζητήσει άγνωστο ποσό ως λύτρα.

Η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος γύρω από την υπόθεση και δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο έχει ήδη ζητηθεί να παρασχεθούν τεχνικά μέσα προκειμένου να εντοπισθούν και να «απομονωθούν» επικοινωνίες που έγιναν την κρίσιμη ώρα που εκτιμάται ότι συνέβη η απαγωγή στην ευρύτερη περιοχή των Καλεσσών και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, σε μια προσπάθεια των Αρχών να εντοπίσουν το στίγμα της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες από τη στιγμή που επιβίβασαν το θύμα τους σε άγνωστο μέσο, έχοντας προηγουμένως κάψει δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν για την απαγωγή.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε και χάνονται τα ίχνη του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Η απαγωγή έγινε κατά πάσα πιθανότητα από την περιοχή των Καλεσσών.

Σχετικά με τον διπλό εμπρησμό αυτοκινήτων που σημειώθηκε σε απόμερο δρόμο κοντά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου δύο οχήματα, ένα BMW και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες τυλίχθηκαν στις φλόγες, το ένα αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον αγνοούμενο επιχειρηματία, ενώ το δεύτερο -ένα αγροτικό – εκτιμάται ότι ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Σκοπός τους ήταν να τον «κλείσουν» και να τον αναγκάσουν να σταματήσει, ώστε να προχωρήσουν στο σχέδιο για την απαγωγή του.

Οι δράστες έκαψαν τα δύο αυτοκίνητα προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει τις αρχές στον επιχειρηματία.