Αυτή είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα - Παίρνει μαζί του το δρόμο για τη φυλακή (φωτό)

Στη φυλακή οδηγείται η Βάια Ρουγκλίου, σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, τα στοιχεία της οποίας δημοσιοποιήθηκαν μετά από την είδηση ότι η ίδια αλλά και ο “σωτήρας της Ελλάδας” δεν είχαν καταθέσει φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ακίνητα που έχει το ζευγάρι είναι στο όνομα της Ρουγκλίου και πρόκειται για ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τμ, η οποία ωστόσο είναι ακατοίκητη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σώρρας καταδικάστηκε την Παρασκευή στην Πάτρα και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Τη μήνυση κατέθεσε ο πρώην συνεργάτης του, καταγγέλλοντας ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ όταν είχαν από κοινού την επιχείρηση με τους παιδότοπους. Μηνυτής είναι όμως και ο κουμπάρος του “κροίσου”, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας του είχε δώσει ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Έπειτα από την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του “σωτήρα”, ο κουμπάρος του, Φώτης Λεπίδας, μίλησε στην κάμερα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι ημέρα που νιώθω λίγο άσχημα, γιατί διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη σωτηρία, γιατί καταδίκασα τον “σωτήρα” και ο “σωτήρας” θα εκτίσει ποινή πλέον γιατί δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση. Νιώθω λίγο άβολα».

Αναφερόμενος στη Βάια Ρουγκλίου, την χαρακτήρισε ως «ιθύνοντα νου» της όλης απάτης, τονίζοντας ότι «δεν πληρώνεται αυτή η ποινή» (σ.σ.: για να αποφυλακιστεί).

 

Τα στοιχεία του παιδικού σταθμού που διέθετε ο Αρτέμης Σώρρας με υπεύθυνη την σύζυγό του

Φωτό: Εφημερίδα Πρώτο Θέμα