Καστοριά: Νέα στοιχεία για την δολοφονία του οδηγού ταξί από τη σύζυγο του αστυνομικού

Νέα στοιχεία για το τι διαδραματίστηκε το βράδυ της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου έδωσε στις αστυνομικές αρχές η σύζυγος του ειδικού φρουρού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Αληθινές Ειδήσεις” η 29χρονη ανέφερε στις αρχές ότι εκείνη και ο σύζυγός της κάθισαν στις 8 μ.μ. να φάνε, σαν να μη συμβαίνει τίποτα και αφού τελείωσαν το δείπνο τους, ο ειδικός φρουρός δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την υπηρεσία του. Οι συνάδελφοί του τον ρώτησαν σε ποιον ανήκει το χωράφι στη Λεύκη της Καστοριάς και εκείνος απάντησε πως ανήκει στον πατέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε η 29χρονη, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο αστυνομικός ενημέρωσε τον ειδικό φρουρό ότι στο χωράφι στη Λεύκη Καστοριάς είχε βρεθεί ένα πτώμα. Όπως περιγράφει η γυναίκα του, από εκείνη τη στιγμή η συμπεριφορά του συζύγου της άλλαξε. Όπως λέει ένιωθε κάπως τρομαγμένος, ωστόσο, όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος της απάντησε ότι απλά τον πόναγε το στομάχι του.

Μετά το τηλεφώνημα και αφού πέρασε λίγη ώρα, η σύζυγος του ειδικού φρουρού περιέγραψε ότι ο 30χρονος πήγε για ύπνο, χωρίς να δείξει ιδιαίτερα σημάδια πανικού ή ανησυχίας. Στη 01.00 τα ξημερώματα το τηλέφωνο του σπιτιού τους ξαναχτύπησε από την υπηρεσία του ειδικού φρουρού και ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον καλούσε να παρουσιαστεί στην υπηρεσία για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Δεν της ανέφερε τίποτα και αμέσως μετά έφυγε. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έμαθε για το θάνατο του 52χρονου από το ίντερνετ και επισήμως έμαθε για τη δολοφονία του, όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους για έρευνα, στις 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ως προς την εξέλιξη της έρευνας, έμπειροι αστυνομικοί τονίζουν ότι η συμπεριφορά του 30χρονου ειδικού φρουρού αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Εάν πράγματι στόχος του ήταν η ληστεία και εάν πράγματι, όπως τονίζουν, το κακό σημειώθηκε χωρίς να έχει προσχεδιάσει την επίθεση, θα έπρεπε να είναι ανήσυχος και γενικότερα να έχει διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που περιγράφει η σύζυγός του.