Σοκ σε σχολείο στην Πάτρα: Μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα- Ήταν τρεις μέρες νηστικιά

Δεκαεφτάχρονη μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα σήμερα το πρωί σε Λύκειο της Παραλίας Πατρών μπροστά στα μάτια της διευθύντριας του Σχολείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας patrastimes.gr η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά ηλικίας 14 και 10 ετών, τα οποία ζουν σε τραγικές καταστάσεις, καθώς η μητέρα τους είναι άνεργη και ο πατέρας τους εξαφανισμένος. Η Διευθύντρια του σχολείου απηύθυνε έκκληση σε φορείς και πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα για την οικογένεια.

Μάλιστα το θέμα δημοσιοποίησε στο Facebook η φιλανθρωπική Οργάνωση «Φωτεινό Αστέρι». Το σχολείο της 17χρονης απευθύνθηκε αμέσως για βοήθεια στην οργάνωση αυτή, καθώς, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η γραμματέας της οργάνωσης στο enikos.gr, η 17χρονη μαθήτρια είχε να φάει τρεις ολόκληρες μέρες, ενώ σοκαρισμένη ήταν η διευθύντρια του σχολείου.

«Πρόκειται για οικογένεια που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τη μητέρα να προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της τη 17χρονη μαθήτρια και τα άλλα δύο παιδιά της» σημειώνει η γραμματέας της οργάνωσης.

Η οργάνωση έχει δώσει στη δημοσιότητα αυτά τα τηλέφωνα για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει την οικογένεια: 6981044800-261112249.