Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Σκοτώθηκε 14χρονη - Την παρέσυρε 18χρονος χωρίς δίπλωμα

Φαίνεται ότι τελικά δεν πρόκειται να διδαχθούμε από κανένα περιστατικό όσο τραγικό κι αν είναι. Λίγες ημέρες μετά από το απίστευτο τροχαίο στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας, ακόμα ένα δυστύχημα σημειώθηκε με θύμα αυτή τη φορά ένα 14χρονο κορίτσι.

Πρόκειται για την Κατερίνα Κυροπούλου, η οποία το βράδυ της Παρασκευής επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας. Όμως το κορίτσι παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο της Βέροιας.

Η άτυχη Κατερίνα Κυροπούλου

 

Όσο για τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου, σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός ήταν ένας 18χρονος από το Νησί Ημαθίας, ο οποίος προφανώς δεν κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως την ώρα που η Κατερίνα περνούσε από τη διάβαση των πεζών.

Το κορίτσι υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή, ενώ ο 18χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα, όπως διαπίστωσαν οι αρχές.