Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Χίλτον

Την ώρα που το κέντρο της Αθήνας είναι απροσπέλαστο εξαιτίας της απεργίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, το ΠΑΜΕ οργάνωσε συλλαλητήριο στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον.

Ο λόγος είναι οι διαπραγματεύσεις που γίνονται στο κτίριο ανάμεσα σε Τσακαλώτο, Χουλιαράκη και Αχτσιόγλου με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Το ΠΑΜΕ απηύθυνε κάλεσμα προς  εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις διαπραγματεύσεις οι οποίες συνεχίζονται από την Τρίτη.

Αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν περιμετρικά το ξενοδοχείο με κλούβες προκειμένου να μην επιτραπεί σε κανέναν να διαταράξει τις συνομιλίες.

Το ΠΑΜΕ αποχώρησε από τη Β. Σοφίας μετά από λίγη ώρα, κάνοντας κάλεσμα για νέους αγώνες, ώστε να ανατραπούν οι πολιτικές που οδηγούν το λαό σε φτωχοποίηση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

«Κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. – ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με νέα φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά προβάλλοντας δήθεν αντίμετρα στα μέτρα παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δε θα μειώνονταν οι συντάξεις. Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα.

Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης.

Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων, στα νέα βάρβαρα μέτρα!

Να οργανώσουμε την αντεπίθεση απέναντι στους εκπροσώπους του κεφαλαίου.

Όλοι στον αγώνα. Να δείξουμε τη δύναμή μας.

Να απαιτήσουμε τις απώλειές μας, τις πραγματικές μας ανάγκες.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, σε συλλαλητήριο, αύριο Τετάρτη 1/3 στο χώρο των «διαπραγματεύσεων».

Όλες και όλοι στο ΗΙLTON στις 6.30μμ»

Προτεινόμενα για εσάς