Το σπαρακτικό "αντίο" του 41χρονου πατέρα- «Κάποτε θα έρθω να σας βρω»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook αποχαιρέτισε την γυναίκα του και το 3χρονο παιδί του, ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου που είδε την μοιραία Porsche να τους κόβει τόσο άδοξα το νήμα της ζωής. «Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω. Σας λατρεύω» αναφέρει στο μήνυμά του ο 41χρονος πατέρας.

Το μήνυμα στο Facebook της γυναίκας του και μητέρας του παιδιού τους συγκλονίζει.

troxaio-thiva5

Ο τραγικός πατέρας βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ όπου είχε σταματήσει, ενώ η γυναίκα και ο 3χρονος γιος του ήταν στο αυτοκίνητο, το οποίο κόπηκε στην μέση και τυλίχθηκε στις φλόγες από τη σφοδρή σύγκρουση με την Πόρσε που οδηγούσε ο 23χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία, που έχασε και εκείνος την ζωή του μαζί με τον 24χρονο συνοδηγό του.

Τι λέει ο επικεφαλής που απεγκλώβισε τα θύματα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο επικεφαλής που απεγκλώβισε τα θύματα από το τραγικό δυστύχημα στην Εθνικό Οδό  Αθηνών-Λαμίας Λουκάς Σύρος, τόνισε ότι «ο άνθρωπος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι τον βρήκε. Ο πατέρας ήταν η τραγική φιγούρα» και πρόσθεσε ότι «από την εικόνα που είδαμε με το που φτάσαμε, καταλάβαμε αμέσως αυτό που βλέπει όλο το πανελλήνιο. Εμείς βέβαια αν και σκεπτόμενοι τον πόνο των οικείων ανθρώπων, προσπαθούμε να παραμερίσουμε τα συναισθήματά μας για να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας».

Αύριο η κηδεία της 33χρονης και του 3χρονου αγοριού

Oι σοροί της μητέρας και του μικρού Παύλου αναμένεται να φτάσουν το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα μετά από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στην Αθήνα καθώς στο νοσοκομείο Θήβας όπου μεταφέρθηκαν μετά το τροχαίο δεν υπάρχει ιατροδικαστική υπηρεσία. Η κηδεία τους θα γίνει πιθανότατα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας.

ginaika1

eikona32