"Τα λεφτά!" φώναζαν στα Αλβανικά οι κακοποιοί στο Περιστέρι - Μαρτυρία της 18χρονης

Η ληστεία είναι το πιθανότερο κίνητρο της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε μέσα σε σπίτι τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, το 18χρονο κορίτσι άκουσε τους δύο κουκουλοφόρους να φωνάζουν στα αλβανικά “τα λεφτά”, “τα λεφτά”!

Ένοπλοι φορώντας κουκούλα εισέβαλαν στις 02:00 το πρωί στο διαμέρισμα της οδού Ολύμπου 23 όπου διέμενε μια τετραμελής οικογένεια Αλβανών, πυροβολώντας μια 50χρονη και τον 53χρονο σύζυγό της. Ο τελευταίος νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένος και μάλιστα θεωρείται κλινικά νεκρός, ενώ η άτυχη γυναίκα “έσβησε” επί τόπου.

Τα δύο παιδιά του ζευγαριού ηλικίας 28 και 18 χρόνων δεν ήταν ο στόχος των αδίστακτων κακοποιών, ωστόσο όπως είναι λογικό βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Ο 28χρονος νεαρός άκουσε τον πυροβολισμό και σηκώθηκε αμέσως να δει τι γίνεται. Οι δράστες δεν δίστασαν να τον τραυματίσουν στο πηγούνι με αιχμηρό αντικείμενο.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Από τον πρώτο έλεγχο δεν διαπιστώθηκε να λείπουν αντικείμενα από το σπίτι, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην πόρτα του σπιτιού δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.