Συνέλαβαν 25χρονη στην Πάτρα - "Προωθούσε" ανήλικο κορίτσι

Για μαστροπεία και σωματεμπορία συνελήφθη 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας, καθώς εξέδιδε 17χρονη ομοεθνή της υπό την απειλή βίας, κρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Οι αστυνομικές αρχές οργάνωσαν επιχείρηση ώστε να καταφέρουν να συλλάβουν την 25χρονη. Μια επιχείρηση που θύμιζε κινηματογραφικό σενάριο, καθώς οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες.

Οι άνδρες της αστυνομίας συνάντησαν τις δύο γυναίκες σε στάση αστικού λεωφορείου σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, όπου συμφώνησαν για ερωτική συνεύρεση έναντι του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.

Στη συνέχεια -και ενώ η 25χρονη πήρε τα 50 ευρώ με προσημειωμένο χαρτονόμισμα- η ίδια προέτρεψε, σύμφωνα με την αστυνομία, την 17χρονη, να μεταβεί με τον ένα αστυνομικό, μέσα σε κοντινό βαγόνι, σταθμευμένου τρένου, ενώ η ίδια με το αυτοκίνητο του άλλου αστυνομικού πήγαν σε διπλανό υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Εκεί οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους συλλαμβάνοντας την 25χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Στην ανήλικη δόθηκαν πίσω τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.