Ανατροπή: Παραμύθι ο «βιασμός» της Αφγανής στη Μόρια

Ψεύτικη αποδείχθηκε η είδηση του τραυματισμού ενός 20χρονου Αφγανού και του βιασμού της 21χρονης ομοεθνούς φίλης του στην περιφερειακή οδό της Μόριας!

Κατά την διάρκεια της εξέτασής τους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, υπέπεσαν σε αντιφάσεις και ομολόγησαν ότι είπαν ψέματα!

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ζευγάρι των δύο Αφγανών ομολόγησε ότι σκηνοθέτησαν οι ίδιοι το περιστατικό και ότι η πράξη του βιασμού έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας, ώστε το αίτημα ασύλου που κατέθεσε το ζευγάρι να έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση από τις ελληνικές Αρχές, αναφέρει το emprosnet.gr.

Υπενθυμίζεται ότι οι νεαροί που φιλοξενούνται στον καταυλισμό της Μόριας είχαν ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ενώ περπατούσαν στον περιφερειακό δρόμο Μόριας- Παναγιούδας, δέχθηκαν επίθεση από δυο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, φορούσαν κράνη και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαντήλια. Οι υποτιθέμενοι δράστες τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στην κοιλιά τον 20χρονο, τον έδεσαν σε ένα δένδρο και βίασαν μπροστά στα μάτια του την 21χρονη.