Θρίλερ στην Κυψέλη- Αφγανός άρπαξε μωρό σε σούπερ μάρκετ

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Αφγανός άρπαξε το καρότσι με τα ψώνια μιας γυναίκας, πάνω στο οποίο καθόταν και το μόλις ενός έτους παιδί της. Το γεγονός αυτό εκτυλίχθηκε πριν από έξι μέρες σε σούπερ μάρκετ στην Κυψέλη.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το περιστατικό έγινε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 20:30 μέσα σε σούπερ μάρκετ της οδού Κεφαλληνίας στην Κυψέλη.

Ο 19χρονος Αφγανός εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της μητέρας, άρπαξε το καρότσι με τα προϊόντα και το παιδί και πήγε να φύγει από το κατάστημα.

Η μητέρα από τη Ρουμανία, όταν επέστρεψε είδε ότι έλειπε το καρότσι και άρχισε να ψάχνει το παιδί της. Εντόπισε τον νεαρό και άρχισε να του φωνάζει για να αφήσει το καρότσι.

Ο Αφγανός φώναζε με τη σειρά του ότι το παιδί ήταν δικό του για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο που ήταν μέσα στο σούπερ μάρκετ, όμως η μητέρα τον πρόφτασε κι εκείνος δε δίστασε να την χτυπήσει για να φύγει.

Αμέσως εμφανίστηκε ο πατέρας του παιδιού και μαζί με άλλους πελάτες ακινητοποίησαν τον 19χρονο και κάλεσαν την αστυνομία. Ο Αφγανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής βρέφους.

Η αστυνομία πάντως δεν έχει καταφέρει ακόμα να καταλήξει αν στόχος του Αφγανού ήταν να πάρει το παιδί ή να πάρει τα ψώνια που ήταν μέσα στο καρότσι.