Στο χειρουργείο οι δύο τραυματίες από την ένοπλη ληστεία στον "Υφαντή"

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύονται ο Χαράλαμπος και Κωνσταντίνος Υφαντής (αδελφός και γιος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης), έπειτα από τον τραυματισμό τους κατά την ένοπλη ληστεία στο κτίριο της βιοτεχνίας αλλαντικών «Υφαντής» στην Κηφισιά.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν και οι δύο θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, λόγω του τραυματισμού τους στα πόδια από τις σφαίρες των αδίστακτων ληστών.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο ασθενής Χαράλαμπος Υφαντής, 70 ετών φέρει διαμπερές τραύμα πυροβόλου όπλου στο περιφερικό τμήμα του αριστερού μηριαίου με ενδαρθρικό κάταγμα του έσω μηριαίου κονδύλου. Επίσης, φέρει διαμπερές τραύμα δεξιού ποδός, από πυροβόλο όπλο, με συνοδά κατάγματα 1ου και 2ου και μεταταρσίων και των φαλάγγων του 3ου δακτύλου. Θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία της περιοχής των τραυμάτων έτσι ώστε να καθοριστεί το είδος της χειρουργικής επέμβασης στην οποία ενδεχομένως θα υποβληθεί.

Ο ασθενής Κωνσταντίνος Υφαντής, 41 ετών φέρει διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος του έξω μηριαίου κονδύλου χωρίς συντριβή της αρθρικής επιφανείας αυτού. Το Εξερχόμενο βλήμα επέφερε συντριπτικό κάταγμα του άνω τριτημορίου της αριστερής κνήμης. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σταθεροποίησης των καταγμάτων της κνήμης το επόμενο 48ωρο.

Οι ασθενείς είναι αιμοδυναμικά σταθεροί, δεν έχουν αγγειακή και νευρολογική βλάβη και θα παραμείνουν νοσηλευόμενοι στην Γ Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου μας».