Δεύτερο βίντεο με τον βασανισμό του παιδιού στη Σούδα - Ο δράστης εκβίαζε με αυτό τον τρόπο τη μητέρα!

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο. Μετά το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε χθες και προκάλεσε πανελλήνιο αποτροπιασμό, με έναν άνδρα – που εικάζεται ότι είναι ο ίδιος ο πατέρας του μικρού! – να βασανίζει ένα μικρό παιδί στον προσφυγικό καταυλισμό της Σούδας στη Χίο και δεύτερο βίντεο με ανάλογες εικόνες είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το νέο βίντεο, που δεν έχει γίνει γνωστό πότε έχει τραβηχτεί, δείχνει το παιδί ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι να δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Έστελνε τα βίντεο στη μητέρα – Ερευνάται η ταυτότητα και η δράση του

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχονται στο φως πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 32χρονος Σύρος έστελνε τις αποτρόπαιες εικόνες στη γυναίκα του για να την εκβιάζει. Την αποκάλυψη έκανε στο protothema.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού. Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι η μητέρα του παιδιού βρίσκεται στη Τουρκία και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οργάνωση, ενώ παραδέχτηκε ότι όντως δεχόταν απειλές μέσα από αυτά τα βίντεο που της έστελνε ο άντρας.

andras_souda

Στο μεταξύ, οι ελληνικές αρχές ερευνούν για την εξακρίβωση της ταυτότητας του δράστη ενώ εξετάζουν και  τη σχέση του με τζιχαντιστές, καθώς φωτογραφίες του, στο διαδίκτυο τον δείχνουν να μάχεται στον πλευρό του ISIS. Οι αστυνομικοί επίσης προσπαθούν επίσης να διασταυρώσουν αν είναι αληθείς οι ισχυρισμοί του ότι είναι ο πατέρας του τετράχρονου.