Ο συμφοιτητής και μάρτυρας στην υπόθεση Γιακουμάκη απαντά στον Κούγια

Απάντηση στους ισχυρισμούς του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, συνηγόρου του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, έδωσε ο σπουδαστής Νίκος Δάβρης, ο οποίος κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή ως μάρτυρας στην πολύκροτη δίκη.

Ο κ. Κούγιας ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η παρουσία του Δάβρη στα Γιάννενα μπορεί να έγινε ύστερα από τη μεσολάβηση του Γιώργου Τσούκαλη, εκπροσώπου της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αναρωτήθηκε μάλιστα ο κ. Κούγιας ποιος πλήρωσε το εισιτήριό του για να έρθει από τη Βραζιλία στην Ελλάδα για να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη για τις ευθύνες της Γαλακτοκομικής Σχολής στην υπόθεση του Βαγγέλη.

Ο Νίκος Δάβρης απάντησε το βράδυ της Τρίτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

«Με έκπληξη διαπίστωσα τα λεγόμενα του κυρίου Κούγια για δήθεν επηρεασμού της γνώμης μου από την οικογένεια και ότι η γνωριμία μου με τον κύριο Τσούκαλη ήταν τον καιρό που ήμουν στην Βραζιλία και ότι εκείνος μου έκλεισε το εισιτήριο για να έρθω στην Ελλάδα !!! Ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε πρώτα να διαβάζει καλά την υπόθεση του και ύστερα να κάνει δήλωση!! Σχετικά με το εισιτήριο που ισχυρίστηκε ότι μου το έκλεισε ο κύριος Τσούκαλης σας παραθέτω μια φωτό στην οποία φαίνεται η ημέρα που επέστρεψα στην Ελλάδα καθώς και το ποιος μου έκλεισε το εισιτήριο ώστε να σταματήσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες προς το άτομο μου ο κύριος Κούγιας !!! επίσης αν έχει καμιά αμφιβολία για την κατάθεση μου τον προκαλώ να ανατρέξει στης κατάθεσης μου στην ΓΑΔΑ καθώς και στην ανακρίτρια στα Γιάννενα και να της αντιπαραβάλει για να δει το τι έχω πει ίσως έτσι μάθει ότι το όνομα μου είναι Δάβρης και όχι Δάβρος – Γάβρος που με φώναζε στην αίθουσα του δικαστηρίου!!!».