Γιατί η 16χρονη Άννα εγκατέλειψε το σπίτι της - Τι είπε στην αστυνομία

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης στην Αττική εμφανίστηκε η Άννα Τερζίδου, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η 16χονη ανέφερε ότι έφυγε συνειδητά από το σπίτι όπου διαμένει μαζί με τον πατέρα της, επικαλούμενη οικογενειακά προβλήματα.

Ο πατέρας της είχε πάρει την επιμέλειά της μετά από το διαζύγιό του με τη μητέρα της, όμως η καθημερινότητα που βίωνε ήταν γεμάτη δυσκολίες, όπως ανέφερε η ίδια.

Τι ανακοίνωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού”:

«Η περιπέτεια της ανήλικης Άννας Τ., 16,5 ετών, έληξε το απόγευμα Σαββάτου 1/10, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η ανήλικη βρέθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης και είναι καλά στην υγεία της. “Το Χαμόγελο του Παιδιού” το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».